HOIAME KOKKU JA PANEME KAUGTÖÖTAMISELE ÕLA ALLA


Võrumaal käimas olev kaugtöökampaania on algatus näitamaks Võrumaal elavatele, Võrust pärit või Võrumaale ihkavatele inimestele, et kaugtöötamine on paljudel juhtudel sama tõhus töötamise viis kui iga teine ning Võrumaale omane keskkond toetab keskendumist ning loovat tööd.
Kaugtöötamine on üks lahendus, kuidas meie inimestele võiks avaneda märksa laiem tööturg, kui seni harjumuseks kujunenud maakond. Pole ju alati tarvis tööportaali sirvides sisestada töökoha asukohta. Tõenäoliselt oskavad tööandjad hinnata töötaja asukoha kõrval ka tema võimeid ning suudavad vajadusel lahti öelda  soovist, et töötaja teeks oma tööd nende füüsilises läheduses.
Hea võruke, aita kaasa selle mõtte levimisele. Nimelt oleme välja töötanud kolm pilti, mis kannavad endas Võrumaa kui parima kaugtöökoha sõnumit. Väga vähe on inimesi, keda meie loodus ei kõnetaks ega kutsuks. Aga tööd peab ka tegema. Et neid kahte saab ühendada, ongi piltide mõte.  Palun vali nende kolme pildi hulgast üks, mis Sulle endale südamelähedasem on, ning lisa see oma e-kirjade jalusesse.
Mida rohkem inimesi meist selle liigutuse teeb, seda enam kampaaniat märgatakse ning selle mõte omaks võetakse.
 
 


 
 

 
Pilte saab lisada e-kirjade jalusesse kahel viisil. Esmalt salvesta see pilt meie blogist oma arvutisse. Seejärel:
  • Ühekordseks lisamiseks on kõige hõlpsam avada pilt programmiga Paint. Pilt selekteerida, kopeerida ning kleepida e-kirja lõppu kontaktandmete järele.
  • Püsivaks lisamiseks avage Outlook’is uus meilisõnum. Uue sõnumi menüüribalt valige „lisa“ ning sealt tööriistaribalt „allkiri“. Allkirjade vaates kopeerige pilt kasti „Signatuuri redigeerimine“ ning kinnitage see OK-ga. Siis ilmub pilt teie igale uuele meilisõnumile kuni te selle samast kohast ära kustutate.

Kampaania kestab jaanipäevani. Kampaaniat viib läbi Võru Maavalitsus.
 

 Aitäh, Sinu Võrumaa on Sulle tänu võlgu!